Youtube: 1.000.000!

petak, 9. studenoga 2018.
Youtube: 1.000.000!

Brojčanik pregleda na našem youtube kanalu sada ima 7 znamenki!

Iako smo očekivali da će broj pregleda naših scenskih izvedbi kao i ostalih video uradaka iz naše kreativne radionice kad tad premaštiti milijun, to se ipak dogodilo godinu dana ranije od predviđenog. I eto nešto više od 13 mjeseci prije našeg 100-tog rođendana magična bojka od 1.000.000 pregleda je ''prešišana'', a trenutni broj viewsa može se vidjeti klikom na ovaj LINK.
Ako vas zanima koja koreografija je najpopularnija, a koje su izvedbe zaslužile srebro, broncu i tako dalje, možete provjeriti odlaskom na naš službeni youtube kanal klikom na ovaj LINK. 

Na izmaku ove 2018., Europske godine kulturne baštine, dok imamo sudsku presudu o iseljenju iz naših prostorija na Cankarjevoj i dok se objekti kulturnog dobra Hrvatske prenamjenjuju u restorane, a gradski prostori su obavijeni velom tajne... Ups, pogriješili smo. To je za neku drugu objavu.

E sad da li ove brojke uopće nešto govore o našoj popularnosti i kvaliteti s jedne ili recimo značaju Jedinstva u očuvanju hrvatske kulturne baštine s druge strane, to neka drugi procjene. Ipak milijun je milijun i rijetki iz naše ''branše'' se mogu time pohvaliti.
Gledajte nas i dalje. A tko još nije, neka se slobodno pretplati na naš youtube kanal. Besplatno je!

Video

Copyright © Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo 2024