Obljetnički kalendar: ''Splitsko Jedinstvo''

petak, 21. prosinca 2018.
Obljetnički kalendar: ''Splitsko Jedinstvo''

Jučer je u restoranu-kavani Bajamonti na Prokurativama predstavljen obljetnički kalendar KUD-a Jedinstvo.

Pomno pripreman i razvijan pod konceptom 'Splitsko Jedinstvo' spajajući dva iznimno prepoznatljiva splitska entiteta sport i kulturu,  svečani obljetnički kalendar KUD-a Jedinstvo uvodi nas u 2019. godinu u kojoj će naša splitska najdugovječnija amaterska kulturna institucija nizom događanja obilježiti svoju 100-tu obljetnicu.  

Medijskom prezentacijom baš na dan 20. prosinca kada je prije točno 99 godina u splitskom HNK održan naš prvi koncert, te simboličnim odabirom baš tog datuma, odana je i počast svim prethodnim generacijama velike obitelji Jedinstva koja je zaslužna da smo dočekali ovako veliki jubilej. 

Na samom predstavljanju kalendara okupili su se i naši prijatelji koji su pomogli u realizaciji ovog unikatnog vizualnog projekta: HNK Hajduk, RK Balić & Metličić, Mačevalački klub Split, Ragbi klub Nada, Teakwondo klub Marjan i njihove Ana i Lucija Zaninović, Vaterpolo klub Jadran, Košarkaški klub Split, HVK Gusar, ultramaratonka Nikolina Šustić te doajen splitskog sporta i još puno više od toga - gospodin Stipe Božić .
Fotograf cijelog projekta bio je gospodin Tomislav Bekavac, a likovno oblikovanje priredila je gđa. Ana Luketin Fahrenwald, kojima kao i svim ostalim nabrojanim kreativnim sudionicima izrade kalendara, ovim putem zahvaljujemo na strpljenju i suradnji.

A kako taj naš obljetnički kalendar izgleda u dvije varijante otkrijte KLIKOM dolje na lipanj odnosno kolovoz.
Uživajte, mi jesmo!

 

Copyright © Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo 2024