Veteranskih jedinstvenih 100

nedjelja, 10. studenoga 2019.
Veteranskih jedinstvenih 100

Kakav je to koncert bez pravog warm-upa? Neobično smo ponosni najaviti uistinu jedinstveni događaj do kojeg od danas brojimo 10 dana!

Najavljujemo glazbeno-pjevni koncert "Jedinstvenih 100" - vokalno-instrumentalni koncert veteranskih, pardon evergreen sekcija KUD-a Jedinstvo u utorak, 29. listopada u 19.30 sati u splitskom HNK-u kao u prvo nizu zbivanja i koncertnih manifestacija kojim otvaramo obilježavanje svečanog jubilarnog 100. rođendana!

Na pozornici HNK-a će nastupiti legendarne uspješne trofejne sekcije Jedinstva koje su ne samo utkale, već možemo slobodno reći ostavile neizbrisiv trag u onom što Jedinstvo danas jest, a koje su za potrebe ove svečanosti skinule hrđu s glasnica i instrumenata te pod brižnim okom vrhunskih stručnjaka proizašlih iz naše kuće prethodnih mjeseci naporno i marljivo radile. To su:
- djevojački zbor Jedinstvo / dirigent Pero Prosenica
- mandolinski solisti Jedinstva / dirigent Plamenko Bavčević
- vokalni ansambl Jedinstvo / dirigent Rajmir Kraljević

Repertoar će obuhvaćati klasična djela Mozarta i Vivaldija, ali i lokal-patriotsku dozu domaćih skladatelja kao što su Hatze, Tijardović, Stipišić, Gjeilo, Goldman, Poulenc, Stanić, Sunko, Ivanovici, Kovačević, Dujmić. 

Ulaznice po cijeni od 40 kn su već u prodaji i dostupne online na linku https://bit.ly/2uHkFyp i na blagajni HNK. Na vrijeme osigurajte svoju i vidimo se u utorak, 29. listopada u svečanom i poznatom nam ambijentu HNK-a! 

Copyright © Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo 2024