Info: članarina

utorak, 24. ožujka 2020.
Info: članarina

Iskazujući razmijevanje u ovim izazovnim vremenima KUD Jedinstvo želi obavijestiti svu našu dječicu polaznike škole folklora, mandoline i gitare te dječjeg ansambla, ali ponajprije njihove roditelje ukoliko još nisu podmirili članarinu za ožujak, molimo da istu uplate u polovičnom iznosu s obzirom na odluku o privremenoj obustavi rada društva polovicom ožujka.

Dakle npr. ukoliko dijete inače plaća 150 kn, članarinu koja se odnosi na ožujak uplatite u visini od 75 kn. Ukoliko za dvoje djece plaćate inače 220 kn, za ožujak uplatite 110 kn.

Svi vi koji ste pak ažurno već platili cijeli iznos članarine za ožujak, zahvaljujemo na tome, a vaša će preplata vam biti uračunana za iduća razdoblja ili prema želji vraćena na Vaš račun.

Za sve eventualne dodatne informacije oko članarina možete se javiti na e-mail kud-jedinstvo@kud-jedinstvo.hr ili tajnici Bruni Čondić na broj 091/395-8382, a za daljnje informacije pratite naše mrežne i društvene stranice nadajući se povoljnijem razvoju epidemiološke situacije.

U nadi da ćemo se ubrzo opet sastati s djecom i nastaviti s našim veselim radom, srdačno Vas pozdravljamo i želimo svako dobro.

I ostanite doma.

Copyright © Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo 2024