Virtualni koncert | Škrinja našeg blaga

petak, 30. listopada 2020.
Virtualni koncert | Škrinja našeg blaga

Drugi val pandemije doveo je do novih ograničenja i nemogućnosti održavanja nastupa i koncerata, no to ne znači da nas i dalje ne možete pratiti online putem iz sigurnosti vašeg doma.

Kako bi nastavili njegovati naše tradicijsko blago sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv za sudjelovanje na prvom virtualnom koncertu Hrvata iz iseljeništva pod nazivom „Škrinja blaga“.

Koncert će se održati ove subote, 31. listopada 2020., s početkom u 20:00h, putem YouTube kanala folklorne skupine Adria Duisburg (Adria Duisburg YouTube), te na Online LIVE TV Croatia www.online-livetv.com.

Organizatori ovoga projekta virtualnoga koncerta su Tanja Maleš-Krznar i Matea Varvodić, pod pokroviteljstvom Hrvatske katoličke misije Duisburg i Udruge Saveza Hrvata u Duisburgu.

Na koncertu će sudjelovati mnogobrojni hrvatski umjetnici, folkloraši i glazbenici iz 8 zemalja i s 5 kontinenta, a među njima i KUD Jedinstvo koje će se predstaviti s pjesmama i plesovima Međimurja. 

Koreografija Marija Bešlije i Zvonimira Juruna pod aranžmanom Gabriela Beronje koja će se prikazati u sklopu ovog virtualnog koncerta jest ona izvedena u Spaladium areni prošle godine na našem slavljeničkom koncertu „Jedinstvenih 100“.

Copyright © Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo 2024