Prvi časopis KUD-a Jedinstvo

utorak, 12. siječnja 2021.
Prvi časopis KUD-a Jedinstvo

Ponosni, zadovoljni i sretni, kao što nam i priliči započeli smo još jednu godinu.

Dodatan razlog za slavlje, priredila je nekolicina naših aktivnih članova A ansmbla i orkestra. Vrijedne djevojke i momci radili su na izradi prvog časopisa KUD-a Jedinstvo objavljenog u online obliku. 

Zadovoljstvo je još veće kada shvatite koliko se talenata unutar Društva krije, a tek koliko vole biti dio istog te koliko su predani radu i spremni uložiti u Jedinstvo. Više se niti ne usudimo reći kako nas je 2020. unazadila, jer se upravo tada sve zakuhtavalo kako bi objavili prvo časopis u povijesti Društva, pa si dajemo za pravo da otvorimo još jedan šampanjac i nazdravimo velikom uspjehu. Sve ono što nas je snašlo prošle godine pohranili smo na stranicama časopisa, a u novu ulazimo još snažniji i spremniji. Puni novih tema i ideja na ovomo sigurno nećemo stati. Ali polako, korak po korak… ;)

Osim pregleda 2020. među temama pronaći ćete i osvrt na koncert „Jedinstvenih 100“ iz malo drugačijeg aspekta, onoga doživljenog od strane samih sudionika, kao i aktualnosti vezane za vodstvo i rad Jedinstva, tu su i oku ugodne fotografije, a ni zabave neće nedostajati. 

Već smo i previše otkrili, ali pravi doživljaj tek sljedi, stoga klik na link i uživajte u prvom izdanju online časopisa KUD-a Jedinstvo! 

Copyright © Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo 2024