Sudjelovanje na radionici Hrvatskog sabora kulture

četvrtak, 18. ožujka 2021.
Sudjelovanje na radionici Hrvatskog sabora kulture

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture, 12. i 13. ožujka održana je online radionica na temu „Medijska vidljivost kulturnog amaterizma i kako je poboljšati“.

Pod vodstvom legendarne hrvatske novinarke Silve Celebrini i moderatorice webinara Srđane Vrsalović, stručne suradnice HSK-a, radionica je održana uživo putem ZOOM aplikacije, a uključila teorijski i praktičan rad udruga, kulturno umjetničkih amatera.

Iz redova KUD-a Jedinstvo na radionici su sudjelovali dugogodišnjih članovi A orkestra i trenutni članovi izvršnog odbora Danijela Jurun i Joško Krivić. Uz mnogobrojne korisne savjete, svoja iskustva podijelili su i sudionici iz različitih područja kulturno-umjetničkog amaterizma.

                              

Kao primjer dobre prakse direktno vezan za temu radionice, održano i predavanje naših članova na temu "Medijska prisutnost KUD-a Jedinstvo" čime je polaznicima predstavljen naš dosadašnji rad i uspješni rezultati u medijskoj pokrivenosti.

Detaljnije informacije o samoj radionici i temama koje su prevladavale možete pogledati na stranicama Hrvatskog sabora za kulturu, a prezentaciju o "Medijskoj prisutnost KUD-a Jedinstvo" možete preuzeti ovdje.

Copyright © Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo 2024