Dva Grgura, dva orkestra, dva grada - jedno srce

srijeda, 15. prosinca 2021.
Dva Grgura, dva orkestra, dva grada - jedno srce

„Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship”

Da je Humphrey Bogart bio s nama 4. i 5. prosinca A.D. 2021. u Varaždinu, iste ove riječi, umjesto Louisu, uputio bi Draženu, Tiboru, Nevenu, legendarnom Stanku Šariću i cijeloj ekipi naših dragih Varaždinaca koji su nas tako iskreno i od srca ugostili da jedino ovaj bezvremenski citat kojeg je Bogie izgovorio u Casablanci može u jednoj rečenici dočarati svu vrijednost ovog našeg gostovanja u baroknom gradu.

Tako i mi u nastavku ove naše objave nećemo puno duljiti već ćemo samo cjelokupnu javnost obavijestiti da nam naši dragi prijatelji, članovi Varaždinskog tamburaškog orkestra, dolaze na Sudamju 2022. kada ćemo s njima održati zajednički koncert u sklopu cjelokupnog projekta koji se održava uz potporu Ministarstva kulture i medija RH te gradova Splita i Varaždina koje simbolično spajaju spomenici Grgura Ninskog.

A sve detaljnije informacije o tome kako je to bilo u Varaždinu i Koncertnoj dvorani HNK Varaždin, u slici, zvuku i riječi možete pogledati, pročitati i poslušati u dolje priloženoj galeriji fotografija, te „klikom” na LINK sa snimkom koncerta te LINK portala E-Varaždin.

I zato slobodno guštajte, jer sigurno Vam neće biti dosadno barem dva sata.

Galerija

Copyright © Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo 2024