Radni vikend: edukacija, seminar, prezentacija, radionice, ples, glazba...

petak, 18. veljače 2022.
Radni vikend: edukacija, seminar, prezentacija, radionice, ples, glazba...

Znanje počinje zapanjeno... (Sokrat)

Protekli vikend gotovo 100 članova naših plesnih i glazbenih sekcija moglo je upijati znanje od strane naših najeminentnijih umjetnika s područja hrvatskog folklornog stvaralaštva gospode Alena Šuškovića i Stjepana Večkovića. Ova naša dva vrhunska stručnjaka, članovi i solisti Ansambla LADO, tijekom tri dana, kroz seminare, predavanja i radionice, zadivili su naše glazbenike i glazbenice, plesačice i plesače koji su s oduševljenjem pratili i sudjelovali u radnim aktivnostima radno-edukacijskog vikenda.

Zadovoljstvo odrađenim tijekom ovog projekta, koji je sastavni dio našeg stalnog procesa edukacije članova i voditelja Jedinstva, tim je veće jer se po prvi put jedan ovakav događaj odigrao u vrhunskim uvjetima velike dvorane u Varošu i prostorijama Jedinstva u Sinjskoj ulici i to bez bojazni da neće biti dovoljno mjesta za sve članove ili straha da će se dogoditi neka iznenadna poplava s gornjeg kata. Napokon!

A mi po onoj Sokratovoj: nije da smo se zapanjili protekli vikend, ali ipak smo spoznali da imamo još puno toga - spoznati. 

 

Copyright © Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo 2024