Nova sekcija: Folklorni vrtić!

četvrtak, 14. rujna 2023.
Nova sekcija: Folklorni vrtić!

Sa zaraznim optimizmom i neizmjernom srećom predstavljamo javnosti da su veliki interes i brojni upiti posljednjih godina rezultirali time da, uz dosadašnje dječje folklorno-glazbene sekcije u koje vršimo upise, FA Jedinstvo Split s ponosom predstavlja osnivanje grupe za djecu predškolske dobi - Folklorni vrtić!

Zahvaljujući entuzijazmu i predanosti naših vlastitih stručnih ljudskih osmislili smo program u kojem kroz pokretne i plesne igre upoznajemo one najmlađe s folklornim tradicijskim elementima i na taj način obogaćujemo prirodni tijek djetetovog rasta i razvoja.

Razvijanjem osjećaja za ritam i vježbama za koordinaciju pokreta, kroz igru pripremamo djecu za učenje plesnih kretnji, ali i stvaramo preduvjete za usvajanje svih drugih vrste motoričkih vještina, a kroz pjesmu, pjevanje i priču ih upoznajemo s tradicionalnim melodijama, pjesmama, instrumentima i nošnjama raznolikim bogatstvima Lijepe naše. I to sve naravno pod budnim okom stručnih i obrazovanih osoba, magistri predškolskog odgoja - naše tete Maje i tete Blanše.

Sekcija je osmišljena za pristup djece predškolske dobi pa se mogu upisati svi zainteresirani u dobi 4-7 godina, a probe će se održavati u dvorani na adresi Put Brodarice 2 (kod TC Joker) u terminima ponedjeljkom i srijedom, od 17-18 sati.

Kao i uvijek, upisati se možete preko našeg online formulara kojeg možete naći ovdje, a za sve informacije smo dostupni preko našeg kontakt broja, e-maila i društvenih mreža!

Copyright © Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo 2024