Božićni pjevački koncert: "Došli smo vam kolendati"

petak, 8. prosinca 2023.
Božićni pjevački koncert:

U mjesecu darivanja i slavlja, kada obilježavamo naš 104. rođendan, folklorni ansambl Jedinstvo iz Splita poziva vas da u ponedjeljak, 11. prosinca 2023. od 19.30 sati zapjevate s nama u Hrvatskom domu ususret Božiću i novom ljetu, uz drage goste, klapu Praska iz Podstrane!

Na vokalno-instrumentalnom božićno-novogodišnjem koncertu "Došli smo vam kolendati" FA Jedinstvo i muška klapa Praska iz Podstrane će vas na najljepši način uvesti u blagdansko vrijeme pred nama. Pjevači i pjevačice će svojim kolendama oživjeti neka prošla vremena, što Jedinstvo radi već petu godinu, nudeći od 2018. zapaženi program "Jedinstveni Božić s Jedinstvom" unutar kojeg adventskim subotama pjeva kolende po gradskim trgovima i ulicama te održava božićne koncerte, a mandolinski orkestar će na svoj način obraditi svima dobro poznate božićne pjesme i uz to donijeti i dašak novogodišnjih skladbi.

Mili naši gosti, muška klapa Praska iz Podstrane, osnovana 2008. godine i koja od samih svojih početaka aktivno sudjeluje na duhovnim, kulturnim i zabavnim manifestacijama u gradovima i općinama diljem Hrvatske, a čiji članovi pjevaju i kao pučki crkveni pjevači, na najljepši će način kroz pjesmu donijeti veselo ozračje vremena pred nama, na svoj način predstavljajući tradicionalne božićne pjesme.

Ulaznice se po cijeni od 15 € mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

  • Dancing Bear (Dioklecijanova 6)
  • Knjižara Morpurgo na Pjaci (Narodni trg 16)
  • Tisak media (City Center One, Vukovarska 207)
  • Hrvatski dom Split (Tončićeva 1) na blagajni, sat vremena prije početka bilo kojeg događaja te na sam dan koncerta
  • Online na linku: https://shop.adriaticket.com/.../dosli-smo-vam-kolendati...

Za članove FA Jedinstva je omogućen popust od 30% na kupnju do najviše 4 ulaznice koji se može ostvariti samo fizički kupovinom na navedenim prodajnim mjestima uz predočenje članske iskaznice. Online kupovinom putem sustava Adriaticket nije moguće ostvariti popust.

Veselimo se vašem dolasku! Svaki narod čuj, čuj i s Jedinstvom prisustvuj! 

Copyright © Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo 2024