31. Završni koncert malih jedinstvenih: HNK Split, četvrtak 6. lipnja u 19 sati!

ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
31. Završni koncert malih jedinstvenih: HNK Split, četvrtak 6. lipnja u 19 sati!

Dragi roditelji, obitelji i ljubitelji folklora, s veseljem vas pozivamo na 31. Završni koncert naše škole folklora i škole sviranja Folklornog ansambla Jedinstvo Split! 

Kao i uvijek, ovaj poseban događaj održava se krajem školske godine u lipnju, a ove godine će se ponovno tradicionalno održati u čarobnom ambijentu HNK Split. Ovaj koncert nije samo jedinstven događaj u Hrvatskoj, već se s ponosom može reći da je jedini takve vrste ne samo u Hrvatskoj već i puno šire. Bliži nam se ljeto, a prije nego što se prepustimo užicima mora i kupanja, naši vrijedni mali folkloraši i svirači će vam na velikoj pozornici prikazati bogat raznovrstan program kojeg su, zajedno sa svojim voditeljima, marljivo pripremali tijekom proteklih 9 mjeseci. 

Pridružite nam se u četvrtak, 6. lipnja u 19 sati u HNK Split i doživite večer ispunjenu tradicijom, glazbom i plesom. Ovaj koncert je idealna prilika da podržite naše mlade talente i uživate u njihovim postignućima. Ne propustite priliku da budete dio ovog nezaboravnog događaja koji će vas napuniti ponosom i radošću.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni HNK-a i online na www.hnk-split.hr

Vidimo se u HNK Split 6. lipnja u 19 sati! Dođite i podržite naše male jedinstvene folkloraše i svirače te zajedno s nama proslavite njihov trud i talent. Veselimo se vašem dolasku i unaprijed zahvaljujemo na podršci!

Copyright © Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo 2024